Gaidot pelnu trešdienu, kurā senie latvieši svinēja jaunu saimniecību dibināšanu, bet kristieši uzsāk lielo gavēni, Ritvars Toms Logins stāsta par pelnu izmantošanu kulinārijā, kas tieši pēdējā desmitgadē guvusi lielu popularitāti kulinārajā pasaulē, lai arī skandināvu zemēs šis produkts, kā lielisks konservants, zināms jau izsenis. Kā pašam pagatavot kulinārijā izmantojamus pelnus? Kā tos pielietot ēdienu gatavošanā?
Klausies un izmēģini pats!
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Komentāri (1)
Ar sentēvu viedumu, Skolnieciņš no Pokaiņu meža [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
#LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #VeļuMāte #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #rituāli #buršanās #ticība #cerība #tradīcijas #miers #Senpokaiņi #PokaiņuMežs
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X