Raidījums “Pīci breinumi” atgriežas no atvaļinājuma atjaunotā 2.0 versijā! Turpmāk katru sestdienu tevi priecēs piecas rubrikas un piecas jaunas balsis. Kopā brīnīsimies par globālām lietām caur Latgales jauniešu prizmu. 

 

Jauno sezonu iesākam ar lielo tēmu – drosmi kļūdīties! Kā pirmo #5BREINUMI 2.0 viesi studijā aicinājām Valteru Murānu, “Ausmeņa Kebabs” saimnieku un galveno degustatoru. Neskatoties uz “Ausmeņa Kebabs” veiksmes stāstiem Rēzeknē un Rīgā, arī viņš ir pieļāvis ne mazums kļūdu – sākot no neveiksmīgām biznesa idejām līdz sodiem par grafiti zīmēšanu. Valtera padomu, kā tikt galā ar kļūdām un kā no tām mācīties dzirdēsi, klausoties raidījumu. 

 

Līdz ar #5BREINUMI 2.0 versiju raidījumu papildinās arī vairākas jaunas rubrikas. Šonedēļ Rudīte Gaidule rubrikā “#5BREINUMI vaicoj atbiļdis” noskaidroja kādās neveiklās dzīves situācijās bijusi citi jaunieši, un Samanta Kristiana Augustova rubrikā “Kas te nūteik?” pastāstīja par jaunumiem sportā, kā arī aprunājas ar Kristapu Rasimu par jaunāko grupas “Bez PVN” dziesmu “Atlaid porodus”. Savukārt, raidījuma “Pīci breinumi” tehnoloģiju guru Līna Lontone šonedēļ devās uz Z/S “Dzirnieki”, lai rubrikā “Kai tys struodoj?” pastāstītu par to kā top auzu pārslas. 

 

Brīnāmies kopā 2.0 versijā!