"Ietērpt" ēdienu smukās drānās, sagatavot kopējo kompozīciju, lai fotogrāfs varētu iegūt bildi — tas ir ēdiena stilista darbs, par kuru mums desmitajā "Profesiju skatlogā" plašāk izstāstīja Elīna Vilmansone - Virbule . Papildus noskaidrojām, kādi knifiņi tiek izmantoti, lai ēdiens izskatītos labāk, kā arī to, ka šis ir darbs, kurš balstās uz motivāciju, ēdiena mīlēšanu un laika plānošanu.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X